Annons

På min vägg

Här ser ni en vägg från min yttepyttiga matplats. Familjen håller alltid en sällskap från sin plats där uppe. Emaljskylten var kärlek från första ögonkastet från min sida. Fullständigt onödig, men för mig ack så oemotståndlig. Och jag är ju ökänt svag för onödigheter. Vad mer hittar vi? Te från Dr Stuart’s i vacker förpackning, en Nymölletallrik av Björn Winblad, en anemon förstås och fantastisk kakbaksinspiration. Berätta, vad hänger på din vägg?

This is a wall in my tiny diningroom. My family is always there keeping me company from the wall. The enamel sign was love at first sight from my part. Completely unneccesary, but to me totally irresistable. But as you know, I have a thing for unneccesities. And what else is up there? Some tea from Dr Stuart’s in a pretty box, a Nymölle plate by Björn Winblad, an anemone of course and great cake inspiration. Tell me, what’s on your wall?

Foto: Emmie Ellman


Annons

Annons

Laddar