Annons

Mitt finaste kakfat

Från Idas nätbutik Crème de la Crème, kom kakfatet Lage som en gåva från och till mig själv. Lage är inte bara en fröjd för ögat; han inspirerade mig dessutom till att våga mig på att baka franska macroner. För ett fint kakfat förtjänar fina kakor. Jag använde Mia Öhrns recept, som du hittar här. Det var lite tidskrävande, men riktigt kul. Om du istället känner dig mer upplagd för att titta på fler fina kakfat, så är det hit du ska bege dig.

The cake stand Lage was sent to me as a gift from myself, after a weekend of window painting earlier this spring. Not only is Lage a handsome fellow; he also inspired me to bake French macarons. I used this recipe, by Mia Öhrn. It was a bit time-consuming, but fun. If you feel less like baking and more like enjoying the sight of other pretty cake stands, here’s the place to go.

Foto: Emmie Ellman


Annons

Annons

Laddar