Meny
Annons

Gråaste grått, gladaste glädje

Idag inspirerar vädret till dagens färgtema: Det är grått överallt där jag bor. Men jag älskar grått, framförallt inomhus. Jag passade på att fira veckans gråskala i förväg under söndagen, genom att köpa mig en randig svart/vit/grå plastmatta från Pappelina. Nu inväntar jag belåtet dess ankomst och kommer att ge den en hedersplats i min nya lägenhet (Jo, till min enorma lycka köpte jag i onsdags den underbaraste av lägenheter!) när jag flyttar den 1:a juli. Ni kommer kanske märka av flytten genom att det blir lite tystare på Ellmania under de närmaste veckorna. Men ha tålamod, jag tror att denna flytt kan ge en ordentlig inspirationsinjektion. Ha en fin grå torsdag allihop!

Today the weather inspired me to this colour theme: It’s grey all over the place where I live. I love grey though, at least indoors. I even celebrated this weeks greyness in advance, last Sunday, by buying a black/white/grey striped plastic rug from Pappelina. Now I happily await its arrival and will make sure to give it a proper welcome by finding it a place of honor my new apartment (Yes, I bought the loveliest apartment last Wednesday!) when I move in there on July 1st. By the way, it might be a bit more quiet here at Ellmania the weeks to come, but I trust you to have patience with me: I believe moving to this new place will be a great inspiration boost. Happy Grey Thursday everyone!

Foto: Domino, Tom Leighton, & Jotun

4 kommentarer
Annons
Annons
AnnonsAnnons
Mobilsajt:  /  AV