Annons
Inspirerande hem Publicerad 10 juni 2011

Gammal kärlek rostar aldrig

Idag har jag nöjet att presentera ett av mina älsklingsreportage som publicerades för ett par år sedan i Elle Interiör. De fina färgerna, de sköna detaljerna… Jag älskar alltihop. Hoppas att ni får samma milda lyckorus av bilderna som jag. Ha nu en fin helg kära ni!

Meet one of my all time favorite homes featured in Elle Interiör a few years ago. The soft colours, the adorable details… I love everything about this home. I hope you enjoy these pictures as much as I do. Have a lovely weekend my dears!

Foto: Petra Bindel för Elle Interiör

Annons
3 Kommentarer
 • http://seventeendoors.blogspot.com/ Seventeendoors

  Det får vi absolut! Det hemmet kan man se hur många gånger som helst!
  Hälsningar
  Ulrika

 • Doyoufancythis.blogspot.com

  Absolut, så himla fin och lugn! Och vilken klänning!
  Haje /doyoufancythis.blogspot.com

 • Johanna Egemar

  åhh, ett av mina absoluta favoriter oxå. Det här repotaget har jag sparat i min inspirationsmapp. / http://madebyje.blogg.se