Meny
Annons

Fjärilsfägring från Hagendornhagen

Ornithoptera priamus priamus

Fjärilar är oemotståndliga i mina ögon. Hagendornhagen gör andlöst vackra tryck av både fjärilar och skalbaggar. Via bloggen Husligheter såg jag att de erbjuder en box med sex tryck i A4-format till reducerat pris i sin nätbutik. Självklart var jag inte sen att beställa en egen box. Jag tänker mig mitt fjärilsfynd som en skärva sommar att njuta av medan höstmörkret sänker sig runtomkring. Missa varken Hagendornhagen eller duktiga Maria Soxbos inspirerande blogg Husligheter!

Butterflies are unresistable to me. Hagendornhagen makes breathtaking prints of both butterflies and bugs. Via Husligheter blog I found that you can buy a box of six prints to a reduced price in their web shop right now. Of course I couldn’t resist that. I think of my butterfly bargain as a way to bring a piece of summer into my home as the darker seasons arrives. Be sure to visit both Hagendornhagen and the talented Maria Soxbos inspiring Husligheter blog (in Swedish)!

Foto: Hagendornhagen

4 kommentarer
Annons
Annons
AnnonsAnnons
Mobilsajt:  /  AV