Annons
Foto Publicerad 14 februari 2011

En kärlekshälsning till er

Vackra fotografier kan jag inte få nog av. Irene Suchocki har ett fantastiskt öga och fångar världen omkring sig på ett underbart och lite drömlikt sätt. I hennes Etsybutik finns mycket vackert att njuta av. Däribland fotot ovan. Nu vill jag bara önska er alla en dag till bredden fylld av kärlek och söta saker. Ha en underbar alla hjärtans dag mina kära!

Ps. Tusen tack snälla ni som röstade på mig, era fina kommentarer i omröstningen gjorde mig alldeles varm i hjärtat.

I can never get enough of beautiful photographies. Irene Suchocki is a photographer with a great eye for beauty and her photos are so lovely, in a soft and dreamy way. Visit her Etsy shop to enjoy more of her work. But now I’d like to wish you all a happy Valentines Day. I hope you’ll have a day  filled with love and sweetness.

Foto: Irene Suchocki

Annons
5 Kommentarer
 • http://www.llillau.blogspot.com u.

  Ellmania,
  Ditt bidrag var så fint! Mycket vackra & inspirerande bilder.
  / u.

  • Emmie

   u: Tack snälla du, så gulligt skrivet! En stor tröstkram till dig som var så nära vinsten. Jag är säker på att både du och jag en dag kommer att få våra drömlampor.

 • http://www.cancanbloggen.blogspot.com ak/cancan

  Läckert! Ja fotografier kan vara så inspirerande.. Vi kör en tävling hos cancanbloggen där man kan vinna just ett foto av Trollslända från Hagedornhagen..Kika in!

  • Emmie

   ak/cancan: Åh vilken fin och upplyftande tävling i februarikylan, underbart! Jag gillar verkligen din butik och det genomtänkta sortimentet. Jag ska absolut lägga ut ett tips här inom kort!

 • http://nostalgifabriken.blogspot.com/ emma

  fantastiska bilder. tack för tipset!